ZUNDERTSE DORPSQUIZ
EDITIE 1 | 6 APRIL 2019
Nog even en dan is het zover:
Een avond om niet meer te vergeten!
ZuDoQu,daar moet je bij zijn!

Hij komt eraan: ZuDoQu, de eerste Zundertse Dorpsquiz georganiseerd door Buurtschap Tiggelaar. Een quiz waar heel Zundert, Klein-Zundert, Achtmaal, Wernhout en Rijsbergen, jong en oud, aan mee kan doen.

Hoeveel weet jij over Zundert en de wereld? Kan je goed puzzelen? Ben je creatief? Verzamel vrienden, buren, collega’s, clubgenoten en/of familie en schrijf snel je team in!

Zaterdag 6 April
Over van alles en nog wat

Zudoqu is niet zomaar een quiz. Je krijgt een berg vragen en opdrachten over van alles en nog wat. Ook opdrachten waarvoor je op pad moet. Veel vragen gaan over Zundert, maar veel ook niet. Om alle antwoorden te vinden heb je één avond de tijd. Het wordt voor je team een race tegen de klok.

Op de quizavond ontvangt de teamcaptain een quizboek met de vragen en opdrachten. De quizboeken worden om 18.00 uur uitgereikt in café de Ossekop aan de Molenstraat 63 te Zundert. Daarna gaat de teamcaptain snel terug naar een zelf gekozen adres waar het team verzameld is. Het quizboek dient uiterlijk 22.00 uur, ingevuld te worden ingeleverd,
wederom bij Cafe de Ossekop.

meisje_vrij_web
Voor jong en oud!
Stel jouw topteam samen en doe mee

Tijdens de quiz mag je alle mogelijke hulpbronnen inzetten. Zorg dus voor een ijzersterk team. Verzamel je vrienden, teamgenoten, collega’s, buren, klasgenoten en verzin een passende teamnaam. ZuDoQu is een geweldige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en Zundert nog een beetje gezelliger te maken.

Je hebt minstens 8 personen nodig, meer is beter. Het inschrijfgeld bedraagt €.30,- per team. De inschrijftermijn sluit op 8 maart. Veel succes!

Een feestelijke uitslag!
Zaterdag 20 april

ZuDoQu vindt plaats op zaterdag 6 april. Twee weken later, zaterdag 20 april, worden de winnaars bekendgemaakt op een spetterende feestavond. Kom met je hele team want het wordt een grandioos feest op z’n Zunderts. Wie neemt de felbegeerde ZuDoQu Wisselbokaal en een mooie geldprijs mee naar huis? Misschien jouw team wel!

Café Neefs | Molenstraat 129 | Zundert
Van 20:30 uur tot 1:00 uur

Volg ons op social media