ZUNDERTSE DORPSQUIZ
EDITIE 3 | 14 MEI 2022

Inschrijven

Inschrijven kan nog tot en met 31 maart 2022. Op het moment dat het onderstaand formulier niet meer beschikbaar is, zijn de inschrijvingen definitief gesloten en is deelname voor dit jaar niet meer mogelijk. 

Bij inschrijving dient het team een (ludieke) teamnaam te vermelden. De organisatie heeft het recht om een naam af te keuren en kan je verzoeken een nieuwe teamnaam op te geven.

De kosten voor deelname aan ZuDoQu bedragen € 40,- per team, ongeacht het aantal deelnemers in een team (tot een maximum van 20 – zie spelregels). De teamcaptain ontvangt van de organisatie een deelnamenummer. Na ontvangst van het deelnamenummer dient het inschrijfgeld z.s.m. betaald te worden. Dit kan overgemaakt worden op NL87 RABO 0160 5719 01 t.n.v. ‘Stichting Buurtschap Tiggelaar’ onder vermelding van ZuDoQu en je deelnamenummer!

Let op: De inschrijving is pas definitief als de organisatie van ZuDoQu het inschrijfgeld heeft ontvangen op bovenstaande rekening. U ontvangt hiervan een bevestiging. Restitutie van het inschrijfgeld is vanwege de gemaakte kosten niet mogelijk.

Inschrijfformulier ZuDoQu 2022